Videon käännös (suom.: Laura)

 

Manifest chakra potential - manifest Divine experiences – ilmennä chakrojen potentiaali, ilmennä jumalallisia kokemuksia

 

Sri Preethaji:

Valaistuminen, johon johdatamme etsijöitä, on sellainen, joka käsittää sekä itseoivalluksen että jumaloivalluksen. Jumaloivalluksen kokemuksena jumaltietoisuudesta, ei uskona jumalaan. En pyydä sinua kehittämään uskoa jumalaan. Jos olet jumalaan uskova, en pyydä sinua muuttamaan uskomusjärjestelmääsi.

 

Matka, jolle johdatamme etsijät, ylittää minkä tahansa uskon tai ideologian jumalasta. Sillä kaikki ideologiat ja uskomukset kuuluvat mielen piiriin. Kokemus jumaltietoisuudesta ylittää mielen.

 

Tässä astut tietoisuuden tai puhtaan kokemuksen ulottuvuuteen. Jumaltietoisuus on herääminen omaan yhteyteesi omaan alkulähteeseesi, sille älykkyyden kentälle, joka leviää ja lävistää koko maailmankaikkeuden. Tuota laaja-alaista älykkyyden kenttää kutsumme Universaaliksi Älyksi.

 

Universaali Äly on upotettuna maailmankaikkeuden joka aspektiin, elävään ja ei-elävään, sellaiseen, jolla on biologisia prosesseja, ja sellaiseen, jolla ei ole biologisia prosesseja. Tämä Universaali Äly on väistämätön joka atomissa, molekyylissä, materiassa, energiassa ja joka elämänmuodossa. Se on elävä älykkyys, joka vastaa ja kehittyy. Sen takia se on olento. Se on maailmankaikkeuden sielu.

 

Seuraavassa Manifestissa johdatan sinut erilaisten jumalallisten kokemusten läpi. Tulet kokemaan jumalallisen vääjäämättömänä sisäisenä läsnäolona. Tulet kokemaan jumalallisen kaiken käsittävänä tietoisuuden kenttänä. Tulet kokemaan jumalallisen rakkaana ystävänäsi. Äitinäsi, isänäsi. Tulet kokemaan jumalallisen tyynenä, pienenä äänenä sisältäsi. Tulet kokemaan jumalallisen autuuden virtana tai pyhänä rakkautena.

 

Tässä Manifestissa uppoudut transsendenttiseen, uppoudut jumalalliseen.