Tulevia voimallisia kursseja ja prosesseja, jotka auttavat purkamaan alitajuisia haitallisia ohjelmia tietoisuudesta, kohottomaan tietoisuuden tasoa ja herättämään syvempään yhteyteen ja ykseyteen itsesi ja kaiken kanssa.   

 

Tervetuloa mukaan ohjelmiin 💕

 

 

Kultaisen ajan jäsenohjelmasta (Deeksha Yajna) lisää alempana.

 

 

 

 

Tulossa!

Torstai 2.6. CREATE! (Luo)

 

Luo runsautta sisäisestä ulkoiseen.

 

Tämän kurssin teema on SUHTEET

 

Aika: torstai 2.6 klo 19-22

Livenä Zoomissa (zoom.us), live online

Tulkkaus suomeksi

 

Viimeinen ilmoittautumispäivä ma 30.5. (seuraava Create heinäkuussa)

 

 

Olemme kaikki uskomattomia luojia. Luomme kuitenkin yleensä tiedostamattamme tuottamalla sattumanvaraisia ​​tai ei-toivottuja tuloksia. Emme usein saavuta sydämemme toiveita sisäisten ohjelmiemme ja ehdollistumiemme takia.

 

CREATE -kurssi on itseoivalluksen voimallinen kokemus. Kurssi sisältää ohjausta ja henkisiä opetuksia suoraan Intiasta englanniksi.

 

Kurssilla

* Saat vapautusta syvälle juurtuneista toistuvista kaavoista

* Saat vapautusta alitajunnan ohjelmista, jotka hallitsevat ja rajoittavat elämääsi

* Saat kykyjä ja apua LUODA uutta tulevaisuutta

 

 

Hinta: 30€

 

Ilmoittautuminen:

http://journeyintoawakening-nordic.eu/create-suomi/

 

Tiedustelut Create -kurssiin liittyen: gam.finland(at)gmail.com

 

(Rekisteröityneille luodaan WhatsApp-ryhmä kurssin ajaksi tiedottamista varten).

 

 

 

***

 

 

 

Tulossa 1.-3.7.2022

5 AWAKENINGS (5 Heräämistä)

 

Virtuaalinen mystinen matka Sri Preethajin läsnäolossa on taas pian mahdollista 2,5 päivän ajan Ekamin voimakentässä 💕

 

5 HERÄÄMISTÄ on matka löytääksesi todellisen luontosi, joka ON valaistuminen.

 

Aika: pe-su 1.-3.7.2022

Paikka: Zoomissa (zoom.us), live online

Kieli: englanti

Tulkkaus suomeksi saatavilla

 

Aikataulu:

perjantai 1.7. klo  (22.00–1.30 IST) 19:30-23.00

lauantai 2.7. klo (13.00–16.30 / 18.00–21.30 IST) 10:30-14:00 / 15:30-19:30

sunnuntai 3.7. klo (13.00–16.30 / 18.00–21.30 IST) 10:30-14:00 / 15:30-19:30


 

 

Tässä mystisessä prosessissa yksi Ekam meditaatiokeskuksen perustajista, Sri Preethaji, johdattaa sinut pyhälle matkalle.

 

 

Saat kokea heränneitä tiloja;

 

*Anuraagan herännyt tila

*Daivatvan herännyt tila

*Parabhaktin herännyt tila

*Prapattin herännyt tila

*Ekatvan herännyt tila

 

Joka päivä myös uppoutuminen Rajattomaan kenttään (Limitless Field).

 

 

Ilmoittautumis- ja hintatiedot:

 

Perushinta 900€

Kertaajat 720€ (aiemmin FOA ja 5 Awakenings prosessiin osallistuneet)

 

Ilmoittautuminen:

https://tickets.brightstarevents.com/event/five-awakenings-europe-072022

 

 

Ilmoittautuminen ohjelmaan: mahdollisimman pian, viimeistään kesäkuun lopulla.

 

Jos sinulla on kysyttävää tästä prosessista, kerron lisää/autan mielelläni - Lähetä viesti

 

 

 

Lisätietoa rekisteröitymisestä prosessiin ja tulkkauksesta

 

* Tulkkaus suomeksi tapahtuu myös Zoomissa. Ilmoita tulkkauksen tarpeestasi osoitteeseen: ekamsuomi(a)gmail.com (lähetä kopio maksukuitistasi).

 

* Saat osoitteesta: info(a)ekam.org lisätiedot ja osallistumislinkin tapahtumaan.

 

* Tarkistathan aina myös sähköpostisi roskapostikansiota kun olet rekisteröitynyt ohjelmaan. Jos kysyttävää / ongelmatapauksissa laita viestiä hyvissä ajoin ennen tapahtumaa osoitteeseen: ekamsuomi(a)gmail.com

 

*Huom. Tapahtumasta ei jää tallenteita eli osallistuminen on mahdollista vain livenä.

 

 

 

Tämä virtuaalinen live prosessi on hyvin voimallinen, suosittelen osallistumaan 💕 Tällä mystisellä matkalla tulet kokemaan voimakkaita, kohottavia prosesseja ja uppoutumista syviin meditatiivisiin tiloihin.

 

 

 

 

***

 

 

Kultaisen ajan jäsenohjelma 2022

 

 

Voin kertoa tähän väliin, että monilla ohjelmaan osallistuneilla on sisäinen ohjaus lisääntynyt suuresti, ihmissuhteet parantuneet, elinvoima lisääntynyt, talous parantunut, tullut enemmän iloa elämään, jne. Itse voin myös allekirjoittaa näitä asioita omalta osaltani, ja voin suositella tähän ohjelmaan liittymistä jos tämä resonoi sinulle (osallistuminen ei sido sinua jatkamaan seuraavalle kaudelle). 

 

 

Kultaisen Ajan jäsenohjelmaan ilmoittautuminen on nyt auki. Ohjelma alkaa kesäkuun alusta (ensimmäisellä kaudella, 2021-2022, jäsenyyden nimi oli 74000 Deeksha Yajna).

 

2021-2022 -kauden aikana yli 5000 ihmistä on saanut valaistumisen lahjaksi ja on kokenut uskomattoman muutoksen. Suhteet ovat muuttuneet siten, että perheiden ja ystävien kesken koetaan enemmän yhteyttä ja rakkautta. Mielen lörpöttely on hiljentynyt. Mieli toimii tarvittaessa, muuten kokemus on valtava hiljaisuus ja sisäinen avaruus. Päätöksenteko on parantunut sisäisellä ohjauksella, joka vähentää viivyttelyä ja huonoja valintoja. Terveys ja henkinen hyvinvointi ovat parantuneet.

 

Jotkut kokevat synkronointia, joka johtaa pyrkimyksissä onnistumiseen ja taloudelliseen hyvinvointiin. On virtausta ja enemmän luottamusta sisäiseen ohjaukseen, joka poistaa ahdistusta tulevaisuudesta. Sydän kukoistaa myötätunnosta muita kohtaan, joten kärsimystä ja arvostelua on vähemmän. Sisäinen jumalallinen läsnäolo on käsin kosketeltavaa, ja tarkoituksen ja täyttymyksen tunne on suurempaa. Koetaan pyyteetöntä rakkautta ja rajatonta iloa.

 

 

Mitä saat vastaanottaa Kultaisen Ajan -ohjelmassa?

 

* Kaksitoista live-darshan -tapaamista verkossa Sri Amma Bhagavanin kanssa – Näissä tehokkaissa kuukausittaisissa tapaamisissa Sri Bhagavan jakaa tietoa ihmisen tilasta ja ihmiskunnan mahdollisista tulevaisuudesta ilmestyksiin perustuen. Joka kuukausi osallistujat saavat mystistä aivokirurgiaa, jotta valaistuminen voi tapahtua. Darshan -tapaamisiin on saatavissa tulkkaus suomeksi.

 

* Voimallinen siunaus Sri Amma Bhagavanilta – Kaikki ohjelman osallistujat saavat voimallisen siunauksen Sri Amma Bhagavanilta valaistumiseen. Lisäksi saat siunauksen terveydelle, vauraudelle ja ihmissuhteille, jotta voidaan kokea täyttymystä sekä henkisissä että aineellisissa tarpeissa tai toiveissa.

 

* Darshanien tekstit kirjoitettuna (transkriptit) – Darshanien transkriptit ovat luettavissa jälkeenpäin. Pystyt lukemaan, kertaamaan ja ottamaan vastaan tietoja, jotka on kerrottu darshanin aikana vastauksena osallistujien kysymyksiin. Tekstit ovat loistava lähde, johon voi palata uudelleen ja tarkistaa tärkeimpiä käsitteitä. Lisäksi joka kuukausi järjestetään erillinen Zoom-kokous, jossa darshanin teksti luetaan suomeksi. Silloin teksti on helppo vastaanottaa omalla äidinkielellä.

 

* Viikoittaiset online-tapaamiset huipputilaan valmistautumiseksi – tunnin mittainen istunto joka viikko (lauantaina), paitsi Darshanin viikonloppuna. Tapaamisen aikana puhdistetaan vanhaa karmaa ja luodaan syvempää yhteyttä sinun ja jumalallisen läsnäolosi välillä.

Täydenkuun valaistumisprosessi joka kuukausi – Täydenkuun aikana tehdään erityisiä rituaaleja, jotka nopeuttavat valaistumista planeetalla. Rituaalit suoritetaan Satyalokassa, Intian pyhällä kampuksella, josta ykseysilmiö sai alkunsa.

 

* Munkkien päivittäiset rukoukset ja rituaalit – Nimesi ja valokuvasi lähetetään pyhään Satyalokan kampukseen, jossa munkit rukoilevat ja lausuvat pyhiä mantroja päivittäin valaistumisesi puolesta.

 

* Kuukausittainen kysymyksiä ja vastauksia -tapaaminen oppaan kanssa Intiasta – Kysymyksiä saattaa syntyä, kun aloitat 74 000 Deeksha Yajna -ohjelman tai ohjelman aikana. Kokemuksesi tukemiseksi oppaamme Intiasta pitää live online kysymyksiä ja vastauksia -tapaamisen kuukausittain.

 

* Telegramin foorumit keskustelua ja yhteydenpitoa varten – Voit jakaa kokemuksiasi, saada tukea ja kuulla muilta ryhmän jäseniltä, kuinka he ovat kokeneet ihmeiden, muutoksen ja valaistumisen eri piirteitä ja tuntomerkkejä. Suomen jäsenille on lisäksi oma WhatsApp -ryhmä, jossa on helppo käydä keskustelua omalla äidinkielellä. Ryhmästä saa tietoa ajankohtaisista tapahtumista.

 

 

Ilmoittautumis- ja hintatiedot

 

Kultaisen Ajan 2022-2023 -jäsenohjelman hinta on 605€ koko vuodelta

Kultaisen ajan jäsenyys -kausi 06/2022-05/2023

Hintaan sisältyy kaikki ohjelman tapaamiset 1.6.2022-27.5.2023

Suomenkielinen tulkkaus koko vuodelle maksaa 30€ (maksetaan laskulla erikseen)

 

Ilmoittautuminen onnistuu myös myöhemmin, koko vuoden ajan (hinta on sama 605€)

 

 

Toimi seuraavasti:

 

Maksa maksu 605€

https://bit.ly/74k-2022-Euro

 

ja lähetä kuitti maksusta osoitteeseen gam.finland(a)gmail.com

 

Täytä ilmoittautumislomake:

https://docs.google.com/form/d/e/1FAIpQLSdzpEaeeYXAQIcsF4mR5qWMq4YGBN8K79gUZTf1f3wTKt4xAQ/viewform?usp=sf_link

 

Lähetä kasvokuvasi osoitteeseen: gam.finland(a)gmail.com

 

Jos haluat liittyä Kultaisen Ajan 2022-2023 jäsenohjelmaan, ilmoittauduthan ajoissa, jotta ehdit mukaan kesäkuun ensimmäisen viikon lähetykseen!

 

 

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä:

gam.finland(a)gmail.com

 

 

Voimme saavuttaa tavoitteemme 74 000 valaistunutta, joiden tietoisuus muuttaa maailman.

 

Rauhaa ja siunausta,

Suomen Kultaisen ajan tiimi