Astu joka kuukausi elämää muuttavaan prosessiin Sri Preethajin kanssa ja herää uuteen tietoisuuden lahjaan - lahjaan, jota ehdottomasti tarvitset.

 

 

MANIFEST, mystinen online prosessi

 

Manifestissa sinut ohjataan läpi sarjan tehokkaita meditaatioita, käytäntöjä ja menetelmiä, jotka perustuvat ikivanhaan teknologiaan ja viimeisimpään tieteelliseen tutkimukseen ja joiden aikana tietoisuutesi kukoistaa, herää ja tasoittaa tietä universaalille älylle tai jumalalliselle, joka ilmaisee sydämesi aikeet.

 

Kuukausittaiset prosessit on suunniteltu auttamaan sinua kulkemaan jokaisen elämänvaiheen läpi harmonisemmin, herättämään potentiaali syvään transformaatioon, joka meillä kaikilla on.

 

Voit osallistua kertaluontoisesti tai voit ostaa vuosijäsenyyden. Jäsenyyden voi ostaa mihin aikaan vuodesta tahansa. Se on voimassa 12kk ostopäivästä.

Lue lisää täältä

 

 

 

MANIFEST ANAHATA FLOWERING

MANIFEST KUKOISTAVA SYDÄN

SUNNUNTAI 12.2.2022

 

 

Sri Preethajin virtuaalinen mystinen prosessi

Online & live

 

Tässä mystisessä prosessissa  Sri Preethaji johdattaa sinut kohti kukoistavaa sydäntä vetääksesi sielunkumppania elämääsi, tai parantaaksesi suhteitasi.

 

 

Kieli: englanti

Paikka: online, zoom.us

Aika: 18:00 CEST / 19:00 Suomen aikaa

Kesto: n. 3,5 tuntia

TULKKAUS suomeksi saatavilla tarvittaessa (lue alempaa miten tulkkaus toteutetaan)

 

Hinta:

Manifest: 100€ / 3,5h

Manifest Premium: 150€ / 3,5h +lisäksi 2x90min jatkotapaamista onlinena Ekam henkilöstön kanssa seuraavan viikon lauantaina ja sunnuntaina.

 

Manifest vuosijäsenyys 600€ = 50€/kk

Lue lisää Manifest jäsenyydestä täältä

 

 

Rekisteröityminen Manifest prosessiin

 

(maksulinkki helmikuulle päivitetään pian)

https://tickets.brightstarevents.com/event/manifest-eur

 

 

Tapahtuman tulkkaus

 

Manifest prosesseihin on saatavilla myös aina tulkkaus tapahtuman pää Zoom-lähetyksen interpretation-kanavalla seuraavilla kielillä: venäjä, saksa, italia, espanja, ruotsi, hollanti, tsekki, unkari.

 

Suomeksi tulkkaus saatavilla tarvittaessa/pyydettäessä.

Jos siis löysit tänne sivuille, kiinnostuit Manifest prosessista ja toivot tulkkausta suomeksi, laitathan vain rohkeasti viestiä osoitteseen: ekamsuomi(at)gmail.com

 

Tulkkaus tarjotaan sinulle maksutta. Maksat vain Manifest prosessista.

 

 

Tulkkaus suomeksi tapahtuu erillisessä Zoom-huoneessa, mikä tarkoittaa, että tarvitset 2 laitetta; toisella kirjaudut päälähetykseen ilmoitetuilla Zoom-tunnuksilla ja toisella laitteella kirjaudut tulkkauszoomiin ilmoitetuilla Zoom-tunnuksilla. Molemmat tunnukset lähetetään sähköpostiin. 

 

 

 

Tärkeää - Rekisteröitymisen jälkeen

 

Rekisteröidy tapahtumaan mahdollisimman pian, viimeistään päivää ennen.

 

✔️ Osallistumislinkki, kirjautumistiedot ja muut tärkeät tiedot lähetetään osoitteesta:  info(at)ekam.org

Tarkista ettei sähköpostissasi ole liian tiukat suodattimet, ja muuta niitä tarvittaessa höllemmiksi, jos et ole aikaisemmin osallistunut Ekamin tapahtumiin, koska viestit saattavat mennä sähköpostin roskapostilaatikkoon.

 

✔️ Jos et ole saanut viestejä ennen tapahtumaa, olethan hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkua (viimeistään paria tuntia ennen) yhteydessä tähän sähköpostiosoitteeseen: ekamsuomi(at)gmail.com

 

TÄRKEÄÄ: Jos et ole saanut osallistumislinkkiä, lähetä viestissäsi mukana kuva tapahtuman maksukuitista, jossa näkyy maksajan/osallistujan nimi sekä sähköpostiosoite, että sinulle voidaan toimittaa osallistumislinkki nopeasti. Osallistumatta jättäminen ei ole peruutus eikä rahoja voi palauttaa.

 

 

Tervetuloa mukaan & upeaa kokemusta.

 

Ekam Tiimi

https://www.ekam.org/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

💖 Kultaisen ajan jäsenohjelma 2022

 

 

Monilla tähän ohjelmaan osallistuneilla on sisäinen ohjaus lisääntynyt suuresti, ihmissuhteet parantuneet, elinvoima lisääntynyt, talous parantunut, läsnäolon  ja sisäisen hiljaisuuden kokemus voimistunut ja elämään tullut enemmän ilon kokemusta ilman syytä.

 

Voin myös allekirjoittaa näitä asioita omalta osaltani, ja voin lämpimästi suositella tähän ohjelmaan liittymistä jos tämä resonoi sinulle.

 

Rekisteröityminen yhdelle vuodelle ei sido jatkamaan seuraavalle kaudelle.

 

 

Kultaisen Ajan jäsenohjelma alkaa aina kesäkuun alusta.

Ensimmäisellä kaudella, 2021-2022, jäsenyyden nimi oli 74000 Deeksha Yajna.

 

2021-2022 -kauden aikana yli 5000 ihmistä on saanut valaistumisen lahjaksi ja kokenut uskomattoman muutoksen. Suhteet ovat muuttuneet siten, että perheiden ja ystävien kesken koetaan enemmän yhteyttä ja rakkautta. Mielen lörpöttely on hiljentynyt. Mieli toimii tarvittaessa, muuten kokemus on valtava hiljaisuus ja sisäinen avaruus. Päätöksenteko on parantunut sisäisellä ohjauksella, joka vähentää viivyttelyä ja huonoja valintoja. Terveys ja henkinen hyvinvointi ovat parantuneet.

 

Jotkut kokevat synkronioita, joka johtaa pyrkimyksissä onnistumiseen ja taloudelliseen hyvinvointiin. On virtausta ja enemmän luottamusta sisäiseen ohjaukseen, joka poistaa ahdistusta tulevaisuudesta. Sydän kukoistaa myötätunnosta muita kohtaan, joten kärsimystä ja arvostelua on vähemmän. Sisäinen jumalallinen läsnäolo on käsin kosketeltavaa, ja tarkoituksen ja täyttymyksen tunne on suurempaa. Koetaan pyyteetöntä rakkautta ja rajatonta iloa.

 

 

 

Mitä saat vastaanottaa Kultaisen Ajan ohjelmassa?

 

 

✔️ Kaksitoista live-darshan -tapaamista verkossa Sri Amma Bhagavanin kanssa. 

 

Näissä tehokkaissa kuukausittaisissa tapaamisissa Sri Bhagavan jakaa tietoa ihmisen tilasta ja ihmiskunnan mahdollisista tulevaisuudesta ilmestyksiin perustuen. Joka kuukausi osallistujat saavat mystistä aivokirurgiaa, jotta valaistuminen voi tapahtua. Darshan -tapaamisiin on saatavissa tulkkaus suomeksi.

 

✔️ Voimallinen siunaus Sri Amma Bhagavanilta.

 

Kaikki ohjelman osallistujat saavat voimallisen siunauksen Sri Amma Bhagavanilta valaistumiseen. Lisäksi saat siunauksen terveydelle, vauraudelle ja ihmissuhteille, jotta voidaan kokea täyttymystä sekä henkisissä että aineellisissa tarpeissa tai toiveissa.

 

✔️ Darshanien tekstit kirjoitettuna (transkriptit)

 

Darshanien transkriptit ovat luettavissa jälkeenpäin. Pystyt lukemaan, kertaamaan ja ottamaan vastaan tietoja, jotka on kerrottu darshanin aikana vastauksena osallistujien kysymyksiin. Tekstit ovat loistava lähde, johon voi palata uudelleen ja tarkistaa tärkeimpiä käsitteitä. Lisäksi joka kuukausi järjestetään erillinen Zoom-kokous, jossa darshanin teksti luetaan suomeksi. Silloin teksti on helppo vastaanottaa omalla äidinkielellä.

 

✔️ Viikoittaiset online-tapaamiset huipputilaan valmistautumiseksi.

 

Tunnin mittainen istunto joka viikko (lauantaina), paitsi Darshanin viikonloppuna. Tapaamisen aikana puhdistetaan vanhaa karmaa ja luodaan syvempää yhteyttä sinun ja jumalallisen läsnäolosi välillä.

 

✔️  Täydenkuun valaistumisprosessi joka kuukausi.

Täydenkuun aikana tehdään erityisiä rituaaleja, jotka nopeuttavat valaistumista planeetalla. Rituaalit suoritetaan Satyalokassa, Intian pyhällä kampuksella, josta ykseysilmiö sai alkunsa.

 

✔️Munkkien päivittäiset rukoukset ja rituaalit – Nimesi ja valokuvasi lähetetään pyhään Satyalokan kampukseen, jossa munkit rukoilevat ja lausuvat pyhiä mantroja päivittäin valaistumisesi puolesta.

 

✔️ Kuukausittainen kysymyksiä ja vastauksia -tapaaminen oppaan kanssa Intiasta

 

Kysymyksiä saattaa syntyä, kun aloitat 74 000 Deeksha Yajna -ohjelman tai ohjelman aikana. Kokemuksesi tukemiseksi oppaamme Intiasta pitää live online kysymyksiä ja vastauksia -tapaamisen kuukausittain.

 

✔️ Telegramin foorumit keskustelua ja yhteydenpitoa varten.

 

Voit jakaa kokemuksiasi, saada tukea ja kuulla muilta ryhmän jäseniltä, kuinka he ovat kokeneet ihmeiden, muutoksen ja valaistumisen eri piirteitä ja tuntomerkkejä. Suomen jäsenille on lisäksi oma WhatsApp -ryhmä, jossa on helppo käydä keskustelua omalla äidinkielellä. Ryhmästä saa tietoa ajankohtaisista tapahtumista.

 

 

Ilmoittautumis- ja hintatiedot

 

Kultaisen Ajan 2022-2023 -jäsenohjelman hinta on 605€ koko vuodelta

Kultaisen ajan jäsenyyskausi 06/2022-05/2023

Hintaan sisältyy kaikki ohjelman tapaamiset 1.6.2022-27.5.2023

 

Suomenkielinen tulkkaus koko vuodelle maksaa 30€ (maksetaan laskulla erikseen)

 

Ilmoittautuminen onnistuu koko vuoden ajan. Hinta on kuitenkin sama 605€.

 

 

Toimi seuraavasti ilmoittautuessasi mukaan:

 

1. Maksa maksu 605€

https://bit.ly/74k-2022-Euro

 

2. ja lähetä kuitti maksusta osoitteeseen: gam.finland(at)gmail.com

 

3. Täytä ilmoittautumislomake:

https://docs.google.com/form/d/e/1FAIpQLSdzpEaeeYXAQIcsF4mR5qWMq4YGBN8K79gUZTf1f3wTKt4xAQ/viewform?usp=sf_link

 

4. Lähetä kasvokuvasi osoitteeseen: gam.finland(a)gmail.com

 

 

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä:

gam.finland(a)gmail.com

 

 

Voimme saavuttaa tavoitteemme 74 000 valaistunutta, joiden tietoisuus voi muuttaa maailmaa.

 

Rauhaa ja siunausta,

Suomen Kultaisen ajan tiimi

 

 

 

 

 

 

#tietoisuus #henkinen kasvu #transformaatio #tietoisuuden kasvu #vapautuminen #mielenterveys #harmonia #aivoaallot #sydänyhteys #ykseystietoisuus #yhteys #sisäinen rauha #meditaatio #henkinen hyvinvointi #suhteet