MANIFEST PURPOSE

MANIFEST TARKOITUS

SUNNUNTAI 9.10.2022

 

Opi karman salaisia ​suhteita ja löydä ainutlaatuinen roolisi tällä planeetalla. Täyty inspiraatiosta ja rohkeudesta avautua uskomattomille synkronioille ja ilmaistaksesi tarkoituksesi.

 

Sri Preethajin virtuaalinen mystinen prosessi, online & live

Kieli: englanti

 

Paikka: online, zoom.us

Aika: 18:00 CEST / 19:00 Suomen aikaa (3,5 tuntia)

Hinta:

48€ / 3,5h

Premium: 95€ / 3,5h + lisäksi 2x90min jatkotapaamista onlinena Ekam henkilöstön kanssa seuraavan viikon lauantaina ja sunnuntaina.

 

✔️Tulkkaus saatavilla suomeksi 9.10.

Tulkkaus tapahtuu erillisessä Zoom-huoneessa (tarvitset 2 laitetta; toisella kirjaudut päälähetykseen ja toisella kirjaudut tulkkauszoomiin).

 

Lisätietoja: ekamsuomi(a)gmail.com

 

 

Osallistu perheesi ja ystäviesi kanssa.

 

Rekisteröitymislinkki päivitetään lähemmin

 

 

Rekisteröitymisen jälkeen, viimeistään tapahtumapäivän aikana, saat tapahtuman kirjautumistiedot osoitteesta: info(at)ekam.org

Tarkistathan roskapostilaatikkoa.

Jos et saa jostain syystä viestejä, otathan ajoissa ennen tapahtuman alkua yhteyttä: ekamsuomi(at)gmail.com

Lähetä viestissä kuittikopio, jossa näkyy maksajan/osallistujan nimi sekä sähköpostiosoite.

 

 

Tervetuloa

Ekam Tiimi

 

https://www.ekam.org/

 

 

 

 

 

 

 

💖 Kultaisen ajan jäsenohjelma 2022

 

 

Monilla tähän ohjelmaan osallistuneilla on sisäinen ohjaus lisääntynyt suuresti, ihmissuhteet parantuneet, elinvoima lisääntynyt, talous parantunut, läsnäolon  ja sisäisen hiljaisuuden kokemus voimistunut ja elämään tullut enemmän ilon kokemusta ilman syytä.

 

Voin myös allekirjoittaa näitä asioita omalta osaltani, ja voin lämpimästi suositella tähän ohjelmaan liittymistä jos tämä resonoi sinulle.

 

Rekisteröityminen yhdelle vuodelle ei sido jatkamaan seuraavalle kaudelle. Kaikki on täysin vapaaehtoista.

 

Kultaisen Ajan jäsenohjelma alkaa kesäkuun 2022 alusta (ensimmäisellä kaudella, 2021-2022, jäsenyyden nimi oli 74000 Deeksha Yajna).

 

2021-2022 -kauden aikana yli 5000 ihmistä on saanut valaistumisen lahjaksi ja on kokenut uskomattoman muutoksen. Suhteet ovat muuttuneet siten, että perheiden ja ystävien kesken koetaan enemmän yhteyttä ja rakkautta. Mielen lörpöttely on hiljentynyt. Mieli toimii tarvittaessa, muuten kokemus on valtava hiljaisuus ja sisäinen avaruus. Päätöksenteko on parantunut sisäisellä ohjauksella, joka vähentää viivyttelyä ja huonoja valintoja. Terveys ja henkinen hyvinvointi ovat parantuneet.

 

Jotkut kokevat synkronointia, joka johtaa pyrkimyksissä onnistumiseen ja taloudelliseen hyvinvointiin. On virtausta ja enemmän luottamusta sisäiseen ohjaukseen, joka poistaa ahdistusta tulevaisuudesta. Sydän kukoistaa myötätunnosta muita kohtaan, joten kärsimystä ja arvostelua on vähemmän. Sisäinen jumalallinen läsnäolo on käsin kosketeltavaa, ja tarkoituksen ja täyttymyksen tunne on suurempaa. Koetaan pyyteetöntä rakkautta ja rajatonta iloa.

 

 

Mitä saat vastaanottaa Kultaisen Ajan -ohjelmassa?

 

* Kaksitoista live-darshan -tapaamista verkossa Sri Amma Bhagavanin kanssa – Näissä tehokkaissa kuukausittaisissa tapaamisissa Sri Bhagavan jakaa tietoa ihmisen tilasta ja ihmiskunnan mahdollisista tulevaisuudesta ilmestyksiin perustuen. Joka kuukausi osallistujat saavat mystistä aivokirurgiaa, jotta valaistuminen voi tapahtua. Darshan -tapaamisiin on saatavissa tulkkaus suomeksi.

 

* Voimallinen siunaus Sri Amma Bhagavanilta – Kaikki ohjelman osallistujat saavat voimallisen siunauksen Sri Amma Bhagavanilta valaistumiseen. Lisäksi saat siunauksen terveydelle, vauraudelle ja ihmissuhteille, jotta voidaan kokea täyttymystä sekä henkisissä että aineellisissa tarpeissa tai toiveissa.

 

* Darshanien tekstit kirjoitettuna (transkriptit) – Darshanien transkriptit ovat luettavissa jälkeenpäin. Pystyt lukemaan, kertaamaan ja ottamaan vastaan tietoja, jotka on kerrottu darshanin aikana vastauksena osallistujien kysymyksiin. Tekstit ovat loistava lähde, johon voi palata uudelleen ja tarkistaa tärkeimpiä käsitteitä. Lisäksi joka kuukausi järjestetään erillinen Zoom-kokous, jossa darshanin teksti luetaan suomeksi. Silloin teksti on helppo vastaanottaa omalla äidinkielellä.

 

* Viikoittaiset online-tapaamiset huipputilaan valmistautumiseksi – tunnin mittainen istunto joka viikko (lauantaina), paitsi Darshanin viikonloppuna. Tapaamisen aikana puhdistetaan vanhaa karmaa ja luodaan syvempää yhteyttä sinun ja jumalallisen läsnäolosi välillä.

Täydenkuun valaistumisprosessi joka kuukausi – Täydenkuun aikana tehdään erityisiä rituaaleja, jotka nopeuttavat valaistumista planeetalla. Rituaalit suoritetaan Satyalokassa, Intian pyhällä kampuksella, josta ykseysilmiö sai alkunsa.

 

* Munkkien päivittäiset rukoukset ja rituaalit – Nimesi ja valokuvasi lähetetään pyhään Satyalokan kampukseen, jossa munkit rukoilevat ja lausuvat pyhiä mantroja päivittäin valaistumisesi puolesta.

 

* Kuukausittainen kysymyksiä ja vastauksia -tapaaminen oppaan kanssa Intiasta – Kysymyksiä saattaa syntyä, kun aloitat 74 000 Deeksha Yajna -ohjelman tai ohjelman aikana. Kokemuksesi tukemiseksi oppaamme Intiasta pitää live online kysymyksiä ja vastauksia -tapaamisen kuukausittain.

 

* Telegramin foorumit keskustelua ja yhteydenpitoa varten – Voit jakaa kokemuksiasi, saada tukea ja kuulla muilta ryhmän jäseniltä, kuinka he ovat kokeneet ihmeiden, muutoksen ja valaistumisen eri piirteitä ja tuntomerkkejä. Suomen jäsenille on lisäksi oma WhatsApp -ryhmä, jossa on helppo käydä keskustelua omalla äidinkielellä. Ryhmästä saa tietoa ajankohtaisista tapahtumista.

 

 

Ilmoittautumis- ja hintatiedot

 

Kultaisen Ajan 2022-2023 -jäsenohjelman hinta on 605€ koko vuodelta

Kultaisen ajan jäsenyys -kausi 06/2022-05/2023

Hintaan sisältyy kaikki ohjelman tapaamiset 1.6.2022-27.5.2023

Suomenkielinen tulkkaus koko vuodelle maksaa 30€ (maksetaan laskulla erikseen)

 

Ilmoittautuminen onnistuu myös myöhemmin, koko vuoden ajan (hinta on sama 605€)

 

 

Toimi seuraavasti:

 

Maksa maksu 605€

https://bit.ly/74k-2022-Euro

 

ja lähetä kuitti maksusta osoitteeseen gam.finland(a)gmail.com

 

Täytä ilmoittautumislomake:

https://docs.google.com/form/d/e/1FAIpQLSdzpEaeeYXAQIcsF4mR5qWMq4YGBN8K79gUZTf1f3wTKt4xAQ/viewform?usp=sf_link

 

Lähetä kasvokuvasi osoitteeseen: gam.finland(a)gmail.com

 

Jos haluat liittyä Kultaisen Ajan 2022-2023 jäsenohjelmaan, ilmoittauduthan ajoissa, jotta ehdit mukaan kesäkuun ensimmäisen viikon lähetykseen!

 

 

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä:

gam.finland(a)gmail.com

 

 

Voimme saavuttaa tavoitteemme 74 000 valaistunutta, joiden tietoisuus muuttaa maailman.

 

Rauhaa ja siunausta,

Suomen Kultaisen ajan tiimi