MANIFEST AWAKENED PARENTING

MANIFEST HERÄNNYT VANHEMMUUS

SUNNUNTAI 13.11.2022

 

 

Sri Preethajin virtuaalinen mystinen prosessi, online & live

 

Tässä 3,5 tunnin mystisessä prosessissa  Sri Preethaji johdattaa sinut kohti herännyttä vanhemmuutta.

 

Tässä prosessissa tulet liuottamaan aiemmilta sukupolvilta peräisin olevia tuhoavia piirteitä – fyysisessä kehossasi, energiakehossasi ja mielikehossasi ja ottat vastaan ​​lapsen kasvattamisen ja vanhemmuuden pyhää viisautta – omasi tai toisen.

Heräät jumalalliseen parantavaan voimaan tietoisuudessasi ja kasvatat uutta sukupolvea elämään yltäkylläisyydessä ja olemaan siunaus maailmalle.

Olet valaistuneen viisaan Sri Preethajin läsnäolossa ja saat vaikuttua hänen vapauttavasta viisaudestaan, mystisistä prosesseistaan ja hänen voimakkaasta Deekshastaan.

 

 

Kieli: englanti

Paikka: online, zoom.us

Aika: 18:00 CEST / 19:00 Suomen aikaa

Kesto n. 3,5 tuntia

TULKKAUS Suomeksi saatavilla (lue lisätiedot alempaa)

 

Hinta:

Manifest 100€ / 3,5h

Manifest Premium: 150€ / 3,5h +lisäksi 2x90min jatkotapaamista onlinena Ekam henkilöstön kanssa seuraavan viikon lauantaina ja sunnuntaina.

 

Rekisteröityminen:

https://tickets.brightstarevents.com/event/manifest-eur

 

 

Manifest vuosijäsenyydellä säästät

12kk / 600€ = 50€/kk

Lue lisää Manifest jäsenyydestä täältä:

https://sripreethajievents.com/manifest/membership-international/

 

 

✔️Tulkkaus suomeksii tapahtuu erillisessä Zoom-huoneessa, mikä tarkoittaa, että tarvitset 2 laitetta; toisella kirjaudut päälähetykseen ilmoitetuilla Zoom-tunnuksilla ja toisella laitteella kirjaudut tulkkauszoomiin ilmoitetuilla Zoom-tunnuksilla.

 

Osallistu perheesi ja ystäviesi kanssa!

 

 

✔️ Tärkeää - Rekisteröitymisen jälkeen:

 

Viimeistään tapahtumapäivän aikana, saat tapahtuman kirjautumistiedot osoitteesta: info(at)ekam.org

 

Rekisteröidy tapahtumaan viimeistään päivää ennen.

 

✔️ Osallistumislinkki ja zoom-tunnukset lähetetään osoitteesta info(at)ekam.org

Tarkista ettei sähköpostissasi ole liian tiukat suodattimet, ja muuta niitä tarvittaessa höllemmiksi, jos et ole aikaisemmin osallistunut Ekamin tapahtumiin, koska viestit saattavat mennä sähköpostin roskapostilaatikkoon.

 

✔️ Jos et saa viestejä, olethan hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkua yhteydessä tänne: ekamsuomi(at)gmail.com

 

TÄRKEÄÄ: Lähetä viestissäsi mukana kuittikopio, jossa näkyy maksajan/osallistujan nimi sekä sähköpostiosoite, että sinulle voidaan toimittaa osallistumislinkki nopeasti mikäli et ole sitä saanut. Osallistumatta jättäminen ei ole peruutus eikä rahoja voi palauttaa.

 

 

Tervetuloa mukaan & upeaa kokemusta.

 

Ekam Tiimi

https://www.ekam.org/

 

 

 

 

 

 

 

💖 Kultaisen ajan jäsenohjelma 2022

 

 

Monilla tähän ohjelmaan osallistuneilla on sisäinen ohjaus lisääntynyt suuresti, ihmissuhteet parantuneet, elinvoima lisääntynyt, talous parantunut, läsnäolon  ja sisäisen hiljaisuuden kokemus voimistunut ja elämään tullut enemmän ilon kokemusta ilman syytä.

 

Voin myös allekirjoittaa näitä asioita omalta osaltani, ja voin lämpimästi suositella tähän ohjelmaan liittymistä jos tämä resonoi sinulle.

 

Rekisteröityminen yhdelle vuodelle ei sido jatkamaan seuraavalle kaudelle.

 

 

Kultaisen Ajan jäsenohjelma alkaa kesäkuun alusta.

Ensimmäisellä kaudella, 2021-2022, jäsenyyden nimi oli 74000 Deeksha Yajna.

 

2021-2022 -kauden aikana yli 5000 ihmistä on saanut valaistumisen lahjaksi ja kokenut uskomattoman muutoksen. Suhteet ovat muuttuneet siten, että perheiden ja ystävien kesken koetaan enemmän yhteyttä ja rakkautta. Mielen lörpöttely on hiljentynyt. Mieli toimii tarvittaessa, muuten kokemus on valtava hiljaisuus ja sisäinen avaruus. Päätöksenteko on parantunut sisäisellä ohjauksella, joka vähentää viivyttelyä ja huonoja valintoja. Terveys ja henkinen hyvinvointi ovat parantuneet.

 

Jotkut kokevat synkronointia, joka johtaa pyrkimyksissä onnistumiseen ja taloudelliseen hyvinvointiin. On virtausta ja enemmän luottamusta sisäiseen ohjaukseen, joka poistaa ahdistusta tulevaisuudesta. Sydän kukoistaa myötätunnosta muita kohtaan, joten kärsimystä ja arvostelua on vähemmän. Sisäinen jumalallinen läsnäolo on käsin kosketeltavaa, ja tarkoituksen ja täyttymyksen tunne on suurempaa. Koetaan pyyteetöntä rakkautta ja rajatonta iloa.

 

 

Mitä saat vastaanottaa Kultaisen Ajan -ohjelmassa?

 

* Kaksitoista live-darshan -tapaamista verkossa Sri Amma Bhagavanin kanssa – Näissä tehokkaissa kuukausittaisissa tapaamisissa Sri Bhagavan jakaa tietoa ihmisen tilasta ja ihmiskunnan mahdollisista tulevaisuudesta ilmestyksiin perustuen. Joka kuukausi osallistujat saavat mystistä aivokirurgiaa, jotta valaistuminen voi tapahtua. Darshan -tapaamisiin on saatavissa tulkkaus suomeksi.

 

* Voimallinen siunaus Sri Amma Bhagavanilta – Kaikki ohjelman osallistujat saavat voimallisen siunauksen Sri Amma Bhagavanilta valaistumiseen. Lisäksi saat siunauksen terveydelle, vauraudelle ja ihmissuhteille, jotta voidaan kokea täyttymystä sekä henkisissä että aineellisissa tarpeissa tai toiveissa.

 

* Darshanien tekstit kirjoitettuna (transkriptit) – Darshanien transkriptit ovat luettavissa jälkeenpäin. Pystyt lukemaan, kertaamaan ja ottamaan vastaan tietoja, jotka on kerrottu darshanin aikana vastauksena osallistujien kysymyksiin. Tekstit ovat loistava lähde, johon voi palata uudelleen ja tarkistaa tärkeimpiä käsitteitä. Lisäksi joka kuukausi järjestetään erillinen Zoom-kokous, jossa darshanin teksti luetaan suomeksi. Silloin teksti on helppo vastaanottaa omalla äidinkielellä.

 

* Viikoittaiset online-tapaamiset huipputilaan valmistautumiseksi – tunnin mittainen istunto joka viikko (lauantaina), paitsi Darshanin viikonloppuna. Tapaamisen aikana puhdistetaan vanhaa karmaa ja luodaan syvempää yhteyttä sinun ja jumalallisen läsnäolosi välillä.

Täydenkuun valaistumisprosessi joka kuukausi – Täydenkuun aikana tehdään erityisiä rituaaleja, jotka nopeuttavat valaistumista planeetalla. Rituaalit suoritetaan Satyalokassa, Intian pyhällä kampuksella, josta ykseysilmiö sai alkunsa.

 

* Munkkien päivittäiset rukoukset ja rituaalit – Nimesi ja valokuvasi lähetetään pyhään Satyalokan kampukseen, jossa munkit rukoilevat ja lausuvat pyhiä mantroja päivittäin valaistumisesi puolesta.

 

* Kuukausittainen kysymyksiä ja vastauksia -tapaaminen oppaan kanssa Intiasta – Kysymyksiä saattaa syntyä, kun aloitat 74 000 Deeksha Yajna -ohjelman tai ohjelman aikana. Kokemuksesi tukemiseksi oppaamme Intiasta pitää live online kysymyksiä ja vastauksia -tapaamisen kuukausittain.

 

* Telegramin foorumit keskustelua ja yhteydenpitoa varten – Voit jakaa kokemuksiasi, saada tukea ja kuulla muilta ryhmän jäseniltä, kuinka he ovat kokeneet ihmeiden, muutoksen ja valaistumisen eri piirteitä ja tuntomerkkejä. Suomen jäsenille on lisäksi oma WhatsApp -ryhmä, jossa on helppo käydä keskustelua omalla äidinkielellä. Ryhmästä saa tietoa ajankohtaisista tapahtumista.

 

 

Ilmoittautumis- ja hintatiedot

 

Kultaisen Ajan 2022-2023 -jäsenohjelman hinta on 605€ koko vuodelta

Kultaisen ajan jäsenyys -kausi 06/2022-05/2023

Hintaan sisältyy kaikki ohjelman tapaamiset 1.6.2022-27.5.2023

Suomenkielinen tulkkaus koko vuodelle maksaa 30€ (maksetaan laskulla erikseen)

 

Ilmoittautuminen onnistuu myös myöhemmin, koko vuoden ajan (hinta on sama 605€).

 

 

Toimi seuraavasti:

 

Maksa maksu 605€

https://bit.ly/74k-2022-Euro

 

ja lähetä kuitti maksusta osoitteeseen gam.finland(a)gmail.com

 

Täytä ilmoittautumislomake:

https://docs.google.com/form/d/e/1FAIpQLSdzpEaeeYXAQIcsF4mR5qWMq4YGBN8K79gUZTf1f3wTKt4xAQ/viewform?usp=sf_link

 

Lähetä kasvokuvasi osoitteeseen: gam.finland(a)gmail.com

 

Jos haluat liittyä Kultaisen Ajan 2022-2023 jäsenohjelmaan, ilmoittauduthan ajoissa, jotta ehdit mukaan kesäkuun ensimmäisen viikon lähetykseen!

 

 

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä:

gam.finland(a)gmail.com

 

 

Voimme saavuttaa tavoitteemme 74 000 valaistunutta, joiden tietoisuus voi muuttaa maailman.

 

Rauhaa ja siunausta,

Suomen Kultaisen ajan tiimi