Hei!

 

Olen Anna-Kaisa Kivekäs. Aloitin syvemmän itsetuntemus-kasvumatkan noin 12 vuotta sitten aloittaen opiskelua tietoisuustyöskentelyn parissa ja tutustuen mm. energiahoitoihin. Olen koulutettu One Consciousness Traineriksi (OCT) tietoisuus- ja meditaatiokoulussa (nyk. Ekam) vuonna 2018 ja viimeisin on 2021 Ekam Mitra -koulutus, tuossa samassa koulussa, jossa olen käynyt useita syventäviä tietoisuuden kasvun koulutusjaksoja vuodesta 2013 lähtien. Matka on ollu huikea ja välillä myös rankka. Olen saanut kokea mm.  ihmeitä, synkroniteettien lisääntymistä, sisäisen tilan muuntumista tyynemmäksi ja luottavaisemmaksi, ihmissuhteiden parantumista, sisäisen vuoropuhelun muuttumista positiivisemmaksi. Kaikki tämä muutos on kaikkien vuosien varrella olleidein viisaiden opettajieni ansioita.

 

Tärkeimpänä koulutuksena ihmiselämässä pidän sisäisen kasvun tietoista matkaa, ja sitä voin mitata tarkastelemalla koenko kasvaneeni ihmisenä - olenko tullut viisaammaksi, mikä on siis sisäinen tilani nyt kun vertaan menneisiin vuosiin; koenko syvempää yhteyttä itseeni ja toisiin, onko stressi vähentynyt minussa, miten vastaan elämälle ja haasteille, olenko myötätuntoisempi ja armollisempi itselleni ja toisille? Matka jatkuu ja joka päivä voi oppia ja kasvaa. Ihmiskunta on risteyskohdassa, meidän täytyy jokaisen valita itse millaisessa maailmassa haluamme elää ja pyytää apua siihen, mitä emme voi itse itsessämme muuttaa, ja siihen, mikä estää meitä elämästä läsnäolossa, kokemasta yhteyttä, ja mikä estää luomasta todeksi sydämen toiveita.

 

Polkuja on monia. Kannattaa valita sellainen joka resonoi itselle ja ottaa apua vastaan. Mutta ei kannata sivuuttaa tietoisuustyöskentelyä/sisäistä työtä itsensä kanssa tai lykätä sitä, koska tietoisuus on kaikki, se on perusta kaikelle. Mitä tapahtuu sisälläsi, vaikuttaa ulkoiseen elämääsi.

 

Minulla on koulutus kaupalliselle alalle, nuorempana hoidin tallilla hevosia ja aikuisemmalla iällä olen opiskellut myös artesaaniksi ja entisöijäksi ja nyt opiskelen myös kuvataiteita. Kiinnostuksen kohteita on siis ollut paljon.