Hei!

 

Olen Anna-Kaisa. Aloitin syvemmän itsetuntemus-kasvumatkan noin 12 vuotta sitten aloittaen opiskelua tietoisuustyöskentelyn parissa. Olen koulutettu One Consciousness Traineriksi (OCT) tietoisuus- ja meditaatiokoulussa (nyk. Ekam) vuonna 2018 ja viimeisin on 2021 Ekam Mitra -koulutus, samassa koulussa, jossa olen käynyt useita syventäviä tietoisuuden kasvun koulutusjaksoja vuodesta 2013 lähtien. Matka on ollu huikea ja välillä rankkakin. Olen saanut kokea muun muassa, synkroniteettien lisääntymistä, sisäisen tilan muuntumista tyynemmäksi ja luottavaisemmaksi, parantumsta ihmissuhteissa, sisäisen vuoropuhelun muuttumista positiivisemmaksi, enemmän pyhän läsnäolon kokemista, pelkojen vähentymistä sekä samalla kehon ihmeellistä, nopeutunutta parantumista.

 

Tärkeimpänä koulutuksena ihmiselämässä pidän sisäisen kasvun tietoista matkaa, ja sitä voin mitata tarkastelemalla koenko kasvaneeni ihmisenä - mikä on siis sisäinen tilani nyt kun vertaan menneisiin vuosiin; koenko syvempää yhteyttä itseeni ja toisiin, onko stressi ja pelot vähentyneet minussa, miten vastaan elämälle ja haasteille, olenko myötätuntoisempi ja armollisempi itselleni ja toisille? Onko minussa enemmän tyyneyttä ja rauhaa.

 

Ihmiskunta on risteyskohdassa, meidän täytyy jokaisen valita itse millaisessa maailmassa haluamme elää ja pyytää apua siihen, mitä emme voi itse itsessämme muuttaa - vaikka haluaisimme, ja kamppailemme itsemme kanssa. Ja siihen, mikä estää meitä elämästä sisäisessä rauhan tilassa ja kokemasta yhteyttä toisiin.

 

Polkuja on monia. Valitse se, joka resonoi itsellesi ja ota apua vastaan. Mutta ei kannata sivuuttaa sisäistä työtä tai lykätä sitä, koska tietoisuus on kaikki, se on perusta kaikelle. Mitä tapahtuu sisällä, vaikuttaa ulkoiseen elämään.

 

 

Kuva: Laura K.