Hei!

 

Olen Anna-Kaisa. Aloitin syvemmän itsetuntemus-kasvumatkan noin 12 vuotta sitten aloittaen opiskelua tietoisuustyöskentelyn parissa ja tutustuen mm. energiahoitoihin. Olen koulutettu One Consciousness Traineriksi (OCT) tietoisuus- ja meditaatiokoulussa (nyk. Ekam) vuonna 2018 ja viimeisin on 2021 Ekam Mitra -koulutus, samassa koulussa, jossa olen käynyt useita syventäviä tietoisuuden kasvun koulutusjaksoja vuodesta 2013 lähtien. Matka on ollu huikea ja välillä myös rankka. Olen saanut kokea muun muassa, synkroniteettien lisääntymistä, sisäisen tilan muuntumista tyynemmäksi ja luottavaisemmaksi, parantumsta ihmissuhteissa, sisäisen vuoropuhelun muuttumista positiivisemmaksi, enemmän pyhän läsnäolon kokemista, sekä kehon ihmeellistä, nopeutunutta parantumista ja pelkojen vähentymistä.

 

Tärkeimpänä koulutuksena ihmiselämässä pidän sisäisen kasvun tietoista matkaa, ja sitä voin mitata tarkastelemalla koenko kasvaneeni ihmisenä - mikä on siis sisäinen tilani nyt kun vertaan menneisiin vuosiin; koenko syvempää yhteyttä itseeni ja toisiin, onko stressi ja pelot vähentyneet minussa, miten vastaan elämälle ja haasteille, olenko myötätuntoisempi ja armollisempi itselleni ja toisille? Ja kasvumatka jatkuu. Ihmiskunta on risteyskohdassa, meidän täytyy jokaisen valita itse millaisessa maailmassa haluamme elää ja pyytää apua siihen, mitä emme voi itse itsessämme muuttaa, vaikka haluaisimme, ja kamppailemme itsemme kanssa. Ja siihen, mikä estää meitä elämästä läsnäolossa, kokemasta yhteyttä toisiin.

 

Polkuja on monia. Valitse se, joka resonoi itsellesi ja ota apua vastaan. Mutta ei kannata sivuuttaa sisäistä työtä tai lykätä sitä, koska tietoisuus on kaikki, se on perusta kaikelle. Mitä tapahtuu sisällä, vaikuttaa ulkoiseen elämään.

 

Minulla on koulutus kaupalliselle alalle, nuorempana hoidin tallilla hevosia ja aikuisemmalla iällä olen opiskellut myös artesaaniksi ja entisöijäksi ja nyt opiskelen myös kuvataiteita. Kiinnostuksen kohteita on siis ollut paljon ulkoisessa elämässä :)