Yksilöohjaus & maksuttomat palvelut

 

Yksilöohjauksessa keskitytään tietoisuustyöskentelyyn ja meditaatioon. Tarkoitus on lisätä tietoisuutta itsestäsi ja mahdollisista elämässäsi olevista toistuvista ja häiritsevistä olosuhteista tai tilanteista ja saada niihin helpotusta ja vapautusta. Sisältö muodostuu yksilöllisen tarpeen mukaan. Tapaaminen sisältää esim. yhden tai useamman ohjatun meditaation, helppoja hengitysharjoituksia, tietoisuutta ja itsetuntemusta edesauttavaa keskustelua tai ohjausta sekä halutessasi myös energianvälitystä.

 

Tämä palvelu on sinulle, joka haluat aloittaa/jatkaa sisäisen työskentelyn matkaa, tai haluat saada apua jos koet olevasi jotenkin sisäisesti jumissa. Uusille, aloitteleville ihmisille suosittelen muutaman kerran sarjaa parhaan hyödyn saamiseksi. 

 

Tapaaminen puhelimitse, Skypen tai Zoomin välityksellä.

 

Hinta

 

* Tietoisuusohjaus 1x 90min: 70€

* Tietoisuusohjaus 3x 90min: 190€

(alvia ei tule hinnan päälle)

 

 

Maksuttomat palvelut

 

 

 

Viikottainen online-meditaatio

 

 

Ohjattu energiakeskuksia puhdistava ja tietoisuutta kohottava meditaatio + deekshanvälitys osallistujille kerran viikossa Zoomin välityksellä.

 

Pääset mukaan lähettämällä sähköpostipyynnön. Osallistuminen ei vaadi sitoutumista. 

 

(Huom. meditaatiossa käytetään hengitystä voimakkaasti. Meditaatio ei sovi sydänoireisille, eikä henkilöille, joilla on korkea verenpaine. Raskaana olevat eivät myöskään saa tehdä kyseistä meditaatiota).

 

 

 

Etä deeksanvälitys

 

Sunnuntaisin klo 21:15

 

* Avoin kaikille jotka haluavat vastaanottaa

* Välityksen kesto n. 5-10 minuuttia

 

 

Miten voit valmistautua vastaanottamaan:

 

*Istu mukavassa asennossa (ei jalat ristissä) mielellään rauhallisessa paikassa, jossa sinua ei häiritä, voit hiljentyä omalla tavallasi tai tehdä jonkin energiajärjestelmää avaavan harjoituksen halusi mukaan ennen vastaanottamista

*Pidä aikomusta vastaanottaa tämä deeksha

*Sulje silmät

*Tuo kämmenet sydämellesi, hengitä sydämeesi

*Siirry kiitollisuuden tilaan, esim. ajatellen henkilöä, joka on tai on ollut siunaus elämässäsi. Kiitä sitten omaa sisäistä viisauttasi, universumia, tai jumalallistasi tai elämää, että olet siunattu tällä henkilöllä

*Pidä sisäisesti yhtä sydämen toivetta/aikomusta (joka ei vahingoita sinua eikä muita), jonka tunnet sinulle tärkeäksi, johon haluat apua. Tee tämä hetkeä ennen vastaanottamisen alkamista.

 

 

Voit pyytää myös yksilö deekshanvälitystä, joka tehdään joko puhelinyhteyden kautta, Skypen tai Zoomin välityksellä, tai etänä ilman onlineyhteyttä sovitusti.

 

Lähetä minulle viesti jos haluat yksilö -deekshanvälitystä. Tämä on vielä voimakkaampaa ja kohdistuneempaa kuin ryhmälle etänä tehtävä deekshanvälitys. 

 

 

Deeksha

 

Deeksha on korkeavärähteisen energian siirtämistä ja vastaanottamista, joka aikaansaa tietoisuuden kasvua. Sen voi välittää etänä aikomuksella tai fyysisesti asettamalla kädet vastaanottajan päälaelle kevyesti n. 30 sekunnin ajaksi. Deeksha alkaa avaa sydäntä, hiljentää mieltä, avaa ovet tietoisuuden korkeammille tasoille, joka aloittaa matkan kohti ykseyden kokemista, jossa ei ole erillisyyden kokemusta tai tunnetta. Deeksha aikaansaa muutoksia meissä, jotta voisimme havainnoida ja kokea elämää korkeamman tietoisuuden virrassa. Deekshaa ei ole rajoitettu mihinkään tiettyyn perinteeseen, henkiseen tiehentai uskontoon. Deeksha auttaa tiedostamaan läsnäolon tai korkeamman tietoisuuden. Kun vastaanotat Deekshan, sinua autetaan heräämään tähän pyhään ulottuvuuteen tietoisuudessasi. 

 

 

*Kaikki tapaamiseni ja asiakassuhteeni ovat ehdottoman luottamuksellisia. Huomioithan, että palveluni ja tapaamiset eivät ole terapiaa eivätkä korvaa lääkärin antamaa hoitoa tai tarvittavaa lääkitystä.