MANIFEST ~ mystinen online prosessi

 

 

Astu joka kuukausi elämää muuttavaan prosessiin ja herää uuteen tietoisuuden lahjaan.

 

Manifestissa sinut ohjataan läpi sarjan tehokkaita meditaatioita, käytäntöjä ja menetelmiä, jotka perustuvat ikivanhaan tietoisuuden teknologiaan ja viimeisimpään tieteelliseen tutkimukseen. Prosessien aikana tietoisuutesi kukoistaa, herää ja tasoittaa tietä universaalille älylle tai jumalalliselle, joka ilmaisee sydämesi aikeet.

 

Kuukausittaiset prosessit on suunniteltu auttamaan sinua kulkemaan jokaisen elämänvaiheen läpi harmonisemmin, herättämään potentiaali syvään transformaatioon, joka meillä kaikilla on.

 

Voit osallistua kertaluontoisesti tai voit ostaa vuosijäsenyyden.

 

Täältä näet tulevat tapahtumat
 

 

HINTA

 

Manifest, kertaosallistuminen: 100€ / n. 3,5h

Manifest Premium: 150€ / n. 3,5h

Premiumiin sisältyy lisäksi 2x90min jatkotapaamista online live Ekam henkilöstön kanssa seuraavan aina viikon lauantai- ja sunnuntai iltoina. Lisätiedot saat rekisteröitymisen yhteydessä.

 

Manifest Vuosijäsenyys: 600€ / 12kk

Kuukausittaisen Manifest prosessin lisäksi jäsenillä on pääsy viikottaiseen eksklusiiviseen Manifest jäsen Zoomiin. Zoomit ovat lauantai-iltaisin suomen aikaa klo 18.30 (kesto 1h). Nämä kokoontumiset on suunniteltu syventämään heräämistäsi tietoisuudessasi ja syventämään yhteyttäsi jumalalliseen.

 

Voit siis valita suhteessa puolet edullisemman hinnan, jolloin matkaat koko vuoden ajan Manifestissa Sri Preethajin kanssa – sillä sisäinen kehityshän ei ole kertasuoritus tai yhden askeleen matka.

 

Manifest Premiun Vuosijäsenyys: 1200€

Edellä mainittujen etujen lisäksi 2x90minuutin jatko online tapaamista Ekamin henkilöstön kanssa. Ne tapahtuvat jokaisen kuukausittaisen Manifestin jälkeen aina viikon kuluttua kuukausittaisesta Manifestista, lauantai- ja sunnuntai-iltoina Suomen aikaa klo 20.30. Lisäksi kaksi online -tapaamista vuodessa Ekamin perustajan, Sri Krishnajin kanssa. Nämä tapaamiset tapahtuvat yleensä 6 kuukauden välein ja ne on tarkoitettu yksinomaan kaikille Manifest Premium -jäsenille.

 

 

MANIFEST VUOSIJÄSENYYS TIETOA

 

Vuosijäsenyys huolehtii henkisestä kohotuksestasi koko vuoden ajan.

 

Jäsenyyden voi ostaa mihin aikaan vuodesta tahansa. Se on voimassa 12kk ostopäivästä.

Huom. Voit maksaa jäsenyyden myös erissä. 150,00 € erääntyy ostohetkellä. Loput erät veloitetaan automaattisesti kortiltasi rekisteröitymissivulla ilmoitetun aikataulun mukaisesti.

 

Voit ostaa jäsenyyden täältä. Myös Manifest vuosikalenteri on nähtävillä linkin kautta, josta näet kuukauden aiheen, jota kussakin Manifestissa käsitellään ja prosessoidaan.

 

https://tickets.brightstarevents.com/event/manifest-membership-eur