MANIFEST ~ mystinen online prosessi

 

 

Joka kuukausi Sri Preethaji johtaa etsijää voimakkaalle 3,5 tunnin Manifest-matkalle herättääkseen potentiaalimme syvään muutokseen ja auttaakseen meitä kulkemaan jokaisen elämänvaiheen läpi suuremmalla harmonialla.

 

Astu joka kuukausi elämää muuttavaan prosessiin ja herää uuteen tietoisuuden lahjaan!

 

Manifest -prosessit ovat online joka kuukauden toinen sunnuntai klo 19.00.22.30

 

https://www.ekam.org/manifest/

 

 

Manifestoi aikomuksesi

 

Löydä voima herättää syvimmät toiveesi ja sydämelliset aikeesi. Olipa kyseessä henkilökohtainen kasvu, ammatillinen menestys tai henkinen herääminen, Manifest tarjoaa työkalut ja opetukset tehdä unelmistasi totta.

 

Chakran hienosäätö: Jokainen istunto keskittyy tietyn chakran puhdistamiseen, parantamiseen ja tasapainottamiseen. Tämä muinainen mystinen käytäntö auttaa poistamaan esteitä sekä karmisella että energiatasolla, ja kohdistamaan sinut universumin runsaan virtauksen kanssa.

 

Muuttuvat opetukset: Valaistuneen viisaan Sri Preethajin johdolla jokainen istunto on sekoitus voimakkaita opetuksia, meditaatioita ja mystisiä prosesseja. Sri Preethajin viisaus tarjoaa tien syvälliseen paranemiseen ja kohonneeseen tietoisuuden tilaan.

 

Maailmanlaajuinen yhteisö: Liity samanmielisten henkilöiden elävään yhteisöön ympäri maailmaa. Jaa kokemuksia, oivalluksia ja kasva yhdessä tukevassa ja hoitavassa ympäristössä.

 

Helppoa ja kätevää: Koe tämä elämää muuttava matka mistä päin maailmaa tahansa. Tarvitset vain Internet-yhteyden ja halun omaksua muutos.

 

 

Manifestissa sinut ohjataan läpi sarjan tehokkaita meditaatioita, käytäntöjä ja menetelmiä, jotka perustuvat ikivanhaan tietoisuuden teknologiaan ja viimeisimpään tieteelliseen tutkimukseen. Prosessien aikana tietoisuutesi kukoistaa, herää ja tasoittaa tietä universaalille älylle tai jumalalliselle, joka ilmaisee sydämesi aikeet.

 

Kuukausittaiset prosessit on suunniteltu auttamaan sinua kulkemaan jokaisen elämänvaiheen läpi harmonisemmin, herättämään potentiaali syvään transformaatioon, joka meillä kaikilla on.

 

Voit osallistua kertaluontoisesti tai voit ostaa vuosijäsenyyden.

 

Täältä näet tulevat tapahtumat
 

 

HINTA

 

Manifest, kertaosallistuminen: 100€ / n. 3,5h

Manifest Premium: 150€ / n. 3,5h

Premiumiin sisältyy lisäksi 2x90min jatkotapaamista online live Ekam henkilöstön kanssa seuraavan aina viikon lauantai- ja sunnuntai iltoina. Lisätiedot saat rekisteröitymisen yhteydessä.

 

Manifest Vuosijäsenyys: 600€ / 12kk (50€/kk)

Kuukausittaisen Manifest prosessin lisäksi jäsenillä on pääsy viikottaiseen eksklusiiviseen Manifest jäsen Zoomiin. Zoomit ovat lauantai-iltaisin suomen aikaa klo 18.30 (kesto 1h). Nämä kokoontumiset on suunniteltu syventämään heräämistäsi tietoisuudessasi ja syventämään yhteyttäsi jumalalliseen.

 

Voit siis valita suhteessa puolet edullisemman hinnan, jolloin matkaat koko vuoden ajan Manifestissa Sri Preethajin kanssa – sillä sisäinen kehityshän ei ole kertasuoritus tai yhden askeleen matka.

 

Manifest Premiun Vuosijäsenyys: 1200€

Edellä mainittujen etujen lisäksi 2x90minuutin jatko online tapaamista Ekamin henkilöstön kanssa. Ne tapahtuvat jokaisen kuukausittaisen Manifestin jälkeen aina viikon kuluttua kuukausittaisesta Manifestista, lauantai- ja sunnuntai-iltoina Suomen aikaa klo 20.30. Lisäksi kaksi online -tapaamista vuodessa Ekamin perustajan, Sri Krishnajin kanssa. Nämä tapaamiset tapahtuvat yleensä 6 kuukauden välein ja ne on tarkoitettu yksinomaan kaikille Manifest Premium -jäsenille.

 

 

MANIFEST VUOSIJÄSENYYS TIETOA

 

Vuosijäsenyys huolehtii henkisestä kohotuksestasi koko vuoden ajan.

 

Jäsenyyden voi ostaa mihin aikaan vuodesta tahansa. Se on voimassa 12kk ostopäivästä.

Huom. Voit maksaa jäsenyyden myös erissä. 150,00 € erääntyy ostohetkellä. Loput erät veloitetaan automaattisesti kortiltasi rekisteröitymissivulla ilmoitetun aikataulun mukaisesti.

 

Voit ostaa jäsenyyden täältä. Myös Manifest vuosikalenteri on nähtävillä linkin kautta, josta näet kuukauden aiheen, jota kussakin Manifestissa käsitellään ja prosessoidaan.

 

https://tickets.brightstarevents.com/event/manifest-membership-eur