Hei,

 

Olen Anna-Kaisa Kivekäs. Olen aloittanut syvemmän itsetuntemus-kasvumatkan noin 10 vuotta sitten aloittaen opiskelua tietoisuustyöskentelyn parissa ja tutustuen mm. energiahoitoihin. Olen koulutettu v. 2018 One Consciousness Traineriksi (OCT) tietoisuus- ja meditaatiokoulussa ja viimeisin on Ekam Mitra -koulutus, samassa koulussa, jossa olen käynyt useita syventäviä tietoisuuden kasvun koulutusjaksoja vuodesta 2013 lähtien. 

 

Tärkeimpänä koulutuksena ihmiselle pidän sisäisen kasvun tietoista matkaa, ja sitä voin mitata tarkastelemalla koenko kasvaneeni ihmisenä - olenko tullut viisaammaksi, mikä on siis sisäinen tilani nyt vs. menneet vuodet, koenko syvempää yhteyttä itseeni ja toisiin, onko stressi vähentynyt minussa. Miten vastaan elämälle.

 

Minulla on koulutus kaupalliselle alalle, nuorempana hoidin tallilla hevosia ja aikuisemmalla iällä olen opiskellut myös artesaaniksi ja entisöijäksi ja nyt myös kuvataiteita. Kiinnostuksen kohteita on siis ollut paljon :). ”Ulkoisia” harrastuksiani on ulkoilu, kuntoilu, jooga ja kuvataiteet. Tykkään tehdä asioita fiilispohjalta, ilman suorittamista, vuorotelllen hiljentymisessä ja liikkeessä pysymisessä.