Hei!

 

Olen Anna-Kaisa Kivekäs. Aloitin syvemmän itsetuntemus-kasvumatkan noin 10 vuotta sitten aloittaen opiskelua tietoisuustyöskentelyn parissa ja tutustuen mm. energiahoitoihin. Olen koulutettu One Consciousness Traineriksi (OCT) tietoisuus- ja meditaatiokoulussa (nyk. Ekam) vuonna 2018 ja viimeisin on 2021 Ekam Mitra -koulutus, tuossa samassa koulussa, jossa olen käynyt useita syventäviä tietoisuuden kasvun koulutusjaksoja vuodesta 2013 lähtien. 

 

Tärkeimpänä koulutuksena ihmiselle pidän sisäisen kasvun tietoista matkaa, ja sitä voin mitata tarkastelemalla koenko kasvaneeni ihmisenä - olenko tullut viisaammaksi, mikä on siis sisäinen tilani nyt vs. menneet vuodet, koenko syvempää yhteyttä itseeni ja toisiin, onko stressi vähentynyt minussa, miten vastaan elämälle. Matka jatkuu ja joka päivä voi kasvaa tietoisuudessa. Otetaan apu vastaan, päästetään irti siitä mikä ei palvele meidän omaa eikä toisten parasta! Ihmiskunta on risteyskohdassa, meidän täytyy jokaisen valita itse millaisessa maailmassa haluamme elää ja pyytää apua siihen, mitä emme voi itse itsessämme muuttaa, siihen, mikä estää meitä elämästä läsnäolossa, kokemasta yhteyttä ja manifestoimasta hyviä asioita itsellemme ja toisille. 

 

Minulla on koulutus kaupalliselle alalle, nuorempana hoidin tallilla hevosia ja aikuisemmalla iällä olen opiskellut myös artesaaniksi ja entisöijäksi ja nyt myös kuvataiteita. Kiinnostuksen kohteita on siis ollut paljon :). ”Ulkoisia” harrastuksiani on ulkoilu, kuntoilu, jooga ja kuvataiteet. Tykkään tehdä asioita fiilispohjalta, ilman suorittamista, vuorotellen hiljentymisessä ja liikkeessä pysymisessä.