EKAM

 

Ekam on meditaatiokeskus ja mystinen voimapaikka Intiassa Andhra Pradeshin osavaltiossa. Ekam on sanskriitin kieltä ja tarkoittaa ykseyttä. Ekam Kshetra on temppelimäinen rakennus ja se on yksi maaplaneetalla olevasta kolmesta pyhästä paikasta, joissa on mitä erityislaatuisimmat, äärettömiä kosmisia energioita puoleensa vetävät energiaverkot/-linjat. Se on rakennettu kolmiulotteiseksi Surya Yantraksi, eli aurinkoyantraksi. Ekam on rakennettu 800 vuotta vanhan ilmestyksen perusteella.

 

Ihmiset saavat Ekamissa transsendenttisia kokemuksia henkilökohtaisesta jumalallisestaan tai universaalistä älystä. Ekamin ytimessä on pyhitetty Hiranyagarbha, muinainen mystinen ykseyden symboli. Sitä pidetään kosmisena kohtuna, energiana, joka tukee matkaasi sisäänpäin. Kosmisessa kohdussa on kaikki sisältyneenä - tila, aika, aine, energia ja tietoisuus.

 

Ekamista välitetään myös live online tapahtumia/prosesseja etsijöille. Sri Preethaji matkustaa paljon Aasiassa, Euroopassa ja USAssa pitäen lyhyempiä päivän live tapahtumia sekä pidempiä 4-päiväisiä Field of Awakening -retriittejä.

 

https://www.ekam.org/

https://www.ekam.org/the-mystic-secrets-of-ekam/

 

 

Oneness Nordic Center Sijaitsee Etelä-Ruotsissa, Hörbyn kunnassa.

https://onenessnordic.com/

 

Keskuksen visio on johdattaa sinut suoraan henkilökohtaiseen heräämisen ja vapauden kokemukseen ja auttaa sinua heräämään sellaiseen tilaan, jossa elät ilman stressiä elämänolosuhteistasi riippumatta. Keskus on avoin kaikille.

 

 

 

 

 

Ekam rituaalit -

Muinaiset tulirituaalit eli Homat

 

Ekamista tehdään/välitetään livenä online säännöllisesti myös tulirituaaleja, joihin länsimaalaisetkin voivat osallistua helposti.

 

Homat ovat voimakkaita muinaisia ​​tulirituaaleja, joita vedalaiset viisaat ovat suorittaneet Intiassa yli 7000 vuoden ajan. Tämä muinainen rituaali on symbolinen esitys todellisuuden ja transsendenttisten maailmojen välisestä suhteesta. Tulen avulla esiintyjä tarjoaa rukouksia ja uhreja universumille ja vastaanottaa siunauksia ja jumalallisia energioita.

 

Vaikka on olemassa lukuisia homia, joidenkin tiedetään olevan voimakkaampia kuin muut. Kun ne suorittaa henkilö, jolla on mystinen universumin tunne ja se tehdään seremoniallisesti puhtaasti, nämä homat tuottavat uskomattoman maagisia tuloksia pyhään seremoniaan osallistuville. Ekamissa tuomme sinulle tehokkaimmat näistä homista. Jokainen näistä homista saa aikaan tietyn hyödyllisen vaikutuksen.

 

Homat puhdistavat tiedostomattoman mielen negatiivisia ohjelmia. Näillä tarkoitetaan negatiivisesti yksilön elämään vaikuttavaa energiaa, ja esimerkiksi uskomuksia ja käyttäytymismalleja, jotka ilmenevät esimerkiksi addiktioina, epäonnena, ongelmina, sekavuutena, masennuksena, väkivaltaisuutena, ja niin edelleen. Nämä kaikki ovat myös esteenä yksilön henkiselle kasvulle.

 

 

 

 

 

#tietoisuus #henkinenkasvu #transformaatio #tietoisuudenkasvu #vapautuminen #mielenterveys #harmonia #aivoaallot #sydänyhteys #ykseystietoisuus #yhteys #sisäinenrauha #meditaatio #henkinenhyvinvointi #suhteet #valaistuminen #harmonia