EKAM SVASTHI

 

 

Ekam Svasthi on 20 minuuttinen, päivittäinen maksuton suora lähetys Ekamista, jossa saat vastaanottaa siunaukset sydämesi aikomuksiin. Voit pyytää siunauksia terveyteen, vaurauteen, suhteisiin, menestykseen, esteiden purkamiseen, jne.

 

Livelähetykset ovat klo 06.00 IST eli aamuyöllä 02:30 Suomen talviaikaa ja 03:30 Suomen kesäaikaa. Lähetykset ovat katsottavissa aina myös jälkikäteen.

Käytä tämä hieno mahdollisuus saada siunauksia Ekam Ksethrasta siihen vuorokauden aikaan kun sinulle sopii. Lähetysten kieli on englanti.

 

Ekam Svasthi YouTubessa:

https://www.youtube.com/c/pkconsciousness/live

 

 

Ekam Svasthin kulku

 

1. Aarthi:

Eli tulen pyörittäminen Hiranya Garbhan edessä (kunnioituksen osoittaminen). Vastaanota lopuksi siunaukset ojentamalla kämmeniäsi kohti tulta ja kosketa sen jälkeen kevyesti päätäsi.

 

*Hiranya Garbha on muinainen mystinen ykseyden symboli. Sitä pidetään kosmisena kohtuna, energiana, joka tukee matkaasi sisäänpäin. Kosmisessa kohdussa on kaikki sisältyneenä - tila, aika, aine, energia ja tietoisuus.

 

2. Yhdistyminen Hiranya Garbhaan:

Aseta kämmenet sydämesi eteen kämmenet vastakkain, tunne yhteys jumalalliseen.

 

3. Rukous:

Ajattele jotain henkilöä, jolle haluat pyytää rukouksia, se voi olla sinä itse tai joku toinen. Tunne tuo henkilö ja näe mitä tuo henkilö haluaa. Näe miten universaali äly tai jumalallinen on siunannut hänet ja tekee ihmeen.

 

4. Siunaus:

Jos haluat saada siunauksia terveydelle, pidä lasi vettä edessäsi, jos haluat siunauksia vauraudelle, pidä kolikkoa edessäsi, tai jos pyydät siunausta mihin tahansa muuhun asiaan, esim. suhteille, jonkin esteen poistumiselle, menestykselle, jne., voit pitää kangasnauhaa (*Huom. vesilasin, kolikon tai nauhan pitäminen on vapaaehtoista, voit tehdä aivan hyvin myös ilman*). Aseta lasi, kolikko tai nauha vasemmalle kämmenelle ja aseta oikea käsi vasemman kämmenen päälle (tämä on aikomus eli sankalpa -käsiasento).

 

5. Mantran toistaminen/kuunteleminen:

Tämän jälkeen voit vapauttaa kädet (aseta lasi, kolikko tai nauha sivuun)

 

6. Rukous:

Liitä kädet sydämesi eteen kämmenet vastakkain. Pyydä että Hiranya Garbha siunaa kaikki, jotka ovat pyytäneet rukouksia.

 

Voit halutessasi tehdä sydämen lupauksen, että vierailet Ekam Ksetrassa perheesi kanssa.

 

7. Osoita kiitollisuutta Ekam Ksethralle sekä Ekamin perustajille siunauksista sydämessäsi.

 

8. Näe Hiranya Garbha sydämessäsi ystävänä, kulmakarvakeskuksessasi gurunasi, päälaellasi jumalallisenasi.

 

Voit pyytää myös erityisiä rukouksia itsellesi tai toisille, jolloin Ekam oppaat rukoilevat ilmoitetun henkilön puolesta.

 

Videoiden kuvausosioissa, videon alapuolella tekstiosiossa on linkki rukouspyyntölomakkeeseen, jota voit täyttää omiin rukouspyytöihin tai rukouspyyntönä jollekin henkilölle tai asialle.