EKAM TAPAS

 

 

Tapas on sanskritin pyhä termi, joka edustaa sisäisen säteilyn sytyttämistä ja mystisen tulen sytyttämistä tietoisuudessa. Aivan kuten lintuemä kuorii munansa kehonsa lämmöllä, Ekam Tapas hautoo oivalluksia ja paljastuksia universaalista älykkyydestä. Tämä voimakas matka upottaa sinut Ekamin pyhäkköön ja luonnon sydämeen, Ekamin lumoavien Nirvana-kukkuloiden ja metsien keskelle.

 

Ekam Tapasin tarkoitus on tuoda ykseys ihmisten tietoisuuteen. Sri Preethaji ja Sri Krishnaji ovat aloittaneet 42 päiväisen "EKAM TAPAS" -matkan. Matka on jaettu kuuteen viikkoon, joka on omistettu yksinomaan valaistumisen etsijöille. Sitä tarjotaan erityisesti nimetyillä kampuksilla Ekamin ympärillä. Ekam Tapas on intensiivinen valaistumisen kurssi, jota ohjaavat Ekam dasat eli oppaat.

 

 

Ekam Tapas -kurssit

 

Jokainen Sri Preethajin ja Sri Krishnajin luoma Ekam Tapas -kurssi tarjoaa tietyn vapautuksen ja kestää yhden viikon. Voit osallistua Ekam Tapas 1-4 -tapahtumaan missä tahansa järjestyksessä. Kun olet suorittanut Ekam Tapas 1-4, sinut voidaan valita osallistumaan Ekam Tapas 5-6:een.

 

Tapas 1: Vapautuminen egosta

Tapas 2: Vapautuminen mielestä

Tapas 3: Vapautuminen himosta

Tapas 4: Vapautuminen kaksinaisuudesta

Tapas 5: Vapautuminen tietämättömyydestä

Tapas 6: Vapautuminen kuvitteellisesta itsestä

 

Ekam Tapas on universaalin älyn oivallusten ja paljastusten hautomo. Kurssit opettaa Ekam Dasat eli oppaat. He valmistavat sinua vastaanottamaan äärimmäisen voimakkaan Deekshan Sri Preethajilta ja Sri Krishnajilta. Kurssit on suunniteltu työntämään sinut itseoivallukseen ja jumaloivallukseen.

 

Ekam Tapas -viikot 1-4 on tarkoitettu kaikille, jotka ovat osallistuneet vähintään yhteen Manifest Mystic -prosessiin, Ekam Enlightenment -festivaaliin tai 5 Awakenings -kurssille. Viikot 5-6 on valituille, palvelemiseen sitoutuneille hakijoille.

 

 

LUE LISÄÄ - katso tulevat kurssipäivämäärät ja täytä hakulomake täällä:

https://www.ekam.org/ekam-tapas/

 

(Lomakeen lähettämisen jälkeen sinuun ollaan yhteydessä Ekamista haastattelua varten, jonka jälkeen sinulle lähetetään kurssin maksulinkki).

 

 

Ekam Tapasin hinta perustuu valitsemaasi majoituspaikkaan.

Hinnat sisältävät majoituksen siisteissä, moderneissa tiloissa, jossa on hyvät sängyt ja länsimaiset WC:t. Hinta sisältää ateriat (3x päivässä), kylpypyyhkeen ja kaikki vuodevaatteet, pyykkipalvelun, bussikuljetukset ja prosessit. Kaikilla kampuksilla on saatavilla puhdistettua juomavettä.

 

Svasti Campus, asuntolassa asuminen, yhteiset kylpyhuoneet:

4000 USD per henkilö / kaksi viikkoa, 8000 USD per henkilö / 4 viikkoa

 

Sattva Campus Standard-huoneet, kahdelle hengelle:

8000 USD per henkilö / kaksi viikkoa, 16000 USD per henkilö / 4 viikkoa

 

Sattva Campus Executive -huoneet, kahdelle hengelle:

9000 USD per henkilö / 2 viikkoa, 18000 USD per henkilö / 4 viikkoa